[Suzaku-en:00160] Re: NaN with Suzaku-V

Philipp Gontermann email@hidden
Tue Feb 28 01:39:11 JST 2006


Hi Ford,

i just checked my installation again, but found that every package is
uptodate. So there seems to be another problem. Is your code just c or
also c++. Maybe thats the point.  

Philipp


On Mon, 2006-02-27 at 11:19 -0500, Ford Sleeman wrote:
> Hi Philipp,
> 
> I did get it working, the new packages should fix the problem. My 
> problem was that I had not installed all of the new packages. I am not 
> sure if I had just missed them or if new ones had been posted after I 
> first downloaded them. Download and install every new package to make 
> sure you have everything you need (I checked the date to see what was new).
> Ford
> 
> Philipp Gontermann wrote:
> > Hi Ford,
> >
> > On Tue, 2006-02-07 at 09:24 +0900, Yasushi SHOJI wrote:
> >   
> >> At Mon, 06 Feb 2006 16:47:19 +0900,
> >> yashi wrote:
> >>     
> >>> At Thu, 02 Feb 2006 16:23:55 -0500,
> >>> Ford Sleeman wrote:
> >>>       
> >>>> I am getting NaN for all of my floating point variables in a C program I 
> >>>> am running on the Suzaku-V system. When I searched online, I noticed 
> >>>> several emails (from the non-English list) that appeared to be asking 
> >>>> about this problem. Does anybody know what those emails said or what 
> >>>> settings I need to change to get my code running correctly?
> >>>>         
> >>> new version of gcc for suzaku-v is available now.
> >>>       
> >> [...]
> >>     
> >
> > did the new gcc-version work for you? I have the same problem with my 
> > c++ code and g++. Compiling with the new g++, didn't change anything. 
> >
> > Any hints? 
> >
> > regards philipp.
> >
> >
> >
> >   
> 
> 
-- 
Philipp Gontermann <email@hidden>




More information about the suzaku-en mailing list