[Suzaku-en:00753] Re: Suzaku in halt state

André Carvalhosa email@hidden
Wed Dec 31 13:21:36 JST 2008


Hi:

I just found the root cause of the problem ...

I wasn't sending the correct .bit file.
I forgot the generate the .ace file system ... and the BRAM was not being
initialized (download.bit file should be the file to send to the FPGA)

bye.


On Wed, Dec 31, 2008 at 3:00 AM,
<email@hidden>wrote:

> Send suzaku-en mailing list submissions to
>        email@hidden
>
> To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
>        http://lists.atmark-techno.com/cgi-bin/mailman/listinfo/suzaku-en
> or, via email, send a message with subject or body 'help' to
>        email@hidden
>
> You can reach the person managing the list at
>        email@hidden
>
> When replying, please edit your Subject line so it is more specific
> than "Re: Contents of suzaku-en digest..."
>
>
> Today's Topics:
>
>   1. [Suzaku-en:00752] Suzaku in halt state ( Andr? Carvalhosa )
>
>
> ----------------------------------------------------------------------
>
> Message: 1
> Date: Tue, 30 Dec 2008 23:56:44 +0000
> From: " Andr? Carvalhosa " <email@hidden>
> Subject: [Suzaku-en:00752] Suzaku in halt state
> To: "email@hidden"
>        <email@hidden>
> Message-ID:
>        <email@hidden>
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
>
> Hi:
>
> Please help me because I'm losing my mind with this problem!
>
> I'm trying to compile the EDK8.2i project that is in the suzaku-v project
> directory ( http://download.atmark-techno.com/suzaku/fpga_proj/8.2i/sz310/)
>
> 1st step: compile the xps project and get the bit file -> no problem
> 2nd step: send the bit file by net flash using:   netflash -ukiHFn -r
> /dev/flash/fpga  http://<server>/xps_proj.bit
>
> The problem is that when I reboot the SUZAKU it seems that is in halt state
> ... the red ligth doesn't turn on. ( only the green led is on ).
> I've already jumped JP1 and the hermit bootloader doesn't send any answer!
>
> I've already try to transfer the default bit file that is on the
> /default_bit_file directory and everything is fine!
> Can you provide me the BSB project that was used to generate this default
> bit file?
>
>
> Best Regards:
> Andr?.
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL: <
> http://lists.atmark-techno.com/pipermail/suzaku-en/attachments/20081230/bb28b146/attachment.htm
> >
>
> ------------------------------
>
> _______________________________________________
> suzaku-en mailing list
> email@hidden
> http://lists.atmark-techno.com/cgi-bin/mailman/listinfo/suzaku-en
>
>
> End of suzaku-en Digest, Vol 45, Issue 2
> ****************************************
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.atmark-techno.com/pipermail/suzaku-en/attachments/20081231/f46d3765/attachment.html>


More information about the suzaku-en mailing list